Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegtessük le, vágjuk kisebb darabokra (1-2 csontonként).
Egy tálban keverjük össze az olíva olajat, a Knorr Sült oldalas fűszerkeveréket,az őrölt borsot, a mézet és a Globus mustárt. Ezzel a páccal dörzsöljük be a még meleg húst. Tegyük félre 12 órára.
A pácolt oldalast grillen, vagy forró serpenyőben süssük aranybarnára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Legalább 12 órát pácoljuk !
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
alaplében főzzük, tálban keverjük, olíva olajat, őrölt borsot, páccal dörzsöljük, pácolt oldalast, fűszerkeveréket, babérlevéllel, Csepegtessük, aranybarnára, Füszervarázs, csontonként, serpenyőben, babérlevél, dörzsöljük, Forraljunk, darabokra, alaplében, oldalast, keverjük, kiskanál, mustáros, Legalább, pácoljuk, oldalast, kiskanál, evőkanál, borssal, Oldalas, oldalas, Oldalas, mustárt, oldalas, babérlevél, csipet őrölt bors, kiskanál, olíva olaj, evőkanál Globus Mustár, kiskanál szemes fekete bors,
|
|
|
|
|