Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kétféle húst megdaráljuk és a vaj felén megpirított reszelt hagymát sóval őrölt borssal meg egy kevés húslevessel összekeverjük A maradék vajjal alaposan kikent tűzálló tálba terítjük és a burgonyapürét rásimítjuk . A Reszelt sajttal meghintjük és a sütőbe kb 15 percig sütjük .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tejfölt is rakhatunk a tetejére úgy még finomabb !!
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
redrozsa
2012.05.15 21:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kétféle húst, maradék vajjal, burgonyapürét rásimítjuk, burgonyapürét, összekeverjük, megdaráljuk, húslevessel, megpirított, vöröshagyma, rásimítjuk, meghintjük, rakhatunk, húsleves, tetejére, tetejére, finomabb, evőkanál, alaposan, burgonya, marhahús, terítjük, borssal, reszelt, tűzálló, Tejfölt, sajttal, Reszelt, kétféle, maradék, főtt marhahús, főtt füstölt, kisfej vöröshagyma, néhány evőkanál húsleves, tetejére 75dkg burgonya, reszelt sajt, őrölt bors,
|
|
|
|
|