Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A 4 tojást szétválassztom, a sárgájához hozzáadom a porcukrot habosra keverem majd jöhet a liszt és a sütőpor majd az étolaj és a víz, végül fahéj és szerecsendió is.
Ezután a tojásfehérjét kemény habbá verem és óvatosan összekeverem a masszával. Az almákat megtisztítom és ízlés szerint felkockázom, majd belekeverem a masszába.
Kimargarinozott és lisztezett tortaformába öntöm a masszát majd előmelegített sütőben,180 fokon 25 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szonoczky
2014.07.08 20:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgájához hozzáadom, porcukrot habosra, sütőpor majd, tojásfehérjét kemény, almákat megtisztítom, masszát majd, Kimargarinozott, szétválassztom, tojásfehérjét, előmelegített, szerecsendió, megtisztítom, összekeverem, tortaformába, szerecsendió, belekeverem, felkockázom, sárgájához, lisztezett, porcukrot, masszával, hozzáadom, búzaliszt, porcukor, margarin, kiskanál, kiskanál, masszába, óvatosan, habosra, keverem, almákat, tojás, cukor, olaj, búzaliszt, csomag sütőpor, kiskanál fahéj, alma, kiskanál őrölt szerecsendió, fahéjas porcukor, Rama margarin,
|
|
|
|
|