Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított és rózsáira bontott brokkolit megfőzzük, 1-1,5 liter sós vízben, majd a levével együtt, leturmixoljuk. Borsozzuk és hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Közben a lisztből és a tejfölből habarást készítünk, hozzáadjuk a leveshez és összeforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vajdarabkákkal dúsíthatjuk a levest.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.01.12 16:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
levével együtt, finomra vágott, tejfölből habarást, összeforraljuk, Vajdarabkákkal, leturmixoljuk, petrezselymet, megtisztított, dúsíthatjuk, ételízesítő, hozzáadjuk, hozzáadjuk, brokkolit, megfőzzük, készítünk, Borsozzuk, tejfölből, Brokkoli, lisztből, leveshez, rózsáira, habarást, brokkoli, finomra, bontott, levével, csipet, tejföl, Közben, liszt, tejföl, brokkoli, csipet, csipet bors, csipet ételízesítő,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|