Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Vastagon kikenünk egy tepsit margarinnal.A hússzeleteket mindkét oldalán enyhén besózzuk,borsozzuk,és ráfektetjük a margarinnal kikent tepsire,egymás mellé szorosan.Az egészet teljesen beborítjuk vastagon tejföllel,és puhára sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sem víz,sem fólia nem kell,mert a tejfel szigetel.Hamar elkészül,és különlegesen finom.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.12 08:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsit margarinnal, hússzeleteket mindkét, margarinnal kikent, egészet teljesen, tejfel szigetel, hússzeleteket, sertésszelet, különlegesen, margarinnal, ráfektetjük, margarinnal, beborítjuk, borsozzuk, tejföllel, sertéshús, szorosan, besózzuk, Tejfölös, Vastagon, margarin, elkészül, szigetel, vastagon, teljesen, kikenünk, egészet, tepsire, mindkét, oldalán, tejföl, szelet, szelet sertéshús, margarin, sóbors, pohár tejföl,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|