Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kb 2 centis kockákra vágom. Egy tálban a fűszerekkel és az olajjal alaposan elkeverem. Legalább fél órára lefedve beteszem a hűtőbe. A húskockákat nyársakra húzom és minden oldalát 5 percig grillezem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hasáb krumplit vagy csak salátát és kenyeret kínálok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.23 19:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajjal alaposan, húskockákat nyársakra, csontnélküli, fűszerekkel, húskockákat, szegfűbors, báránycomb, grillezem, elkeverem, nyársakra, krumplit, beteszem, alaposan, kenyeret, Szuflaki, Souvlaki, Legalább, kockákra, olajjal, paprika, kínálok, lefedve, oldalát, salátát, oregano, hűtőbe, percig, minden, oregano, bors, édes paprika, őrölt szegfűbors, olaj,
|
|
|
|
|