Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zellert megtisztítom és kb fél cm vastagságúra szeletelem. 1 liter forrásban lévő vízben kb 6 perc alatt előfőzöm. Leszűröm és alaposan lecsepegtetem. A lisztet és a zsemlemorzsát egy-egy tányéron szétterítem. A két tojást felverem egy mély tányérba. A zeller szeleteket finoman besózom. Megforgatom a lisztben majd a tojásban és végül a zsemlemorzsában. Forró olajban kb 4 perc alatt kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
viragbaba
2014.04.10 14:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zellert megtisztítom, zsemlemorzsát egy-egy, mély tányérba, zeller szeleteket, lisztben majd, zsemlemorzsában, zsemlemorzsát, lecsepegtetem, vastagságúra, megtisztítom, zsemlemorzsa, szétterítem, Megforgatom, szeleteket, szeletelem, forrásban, tojásban, előfőzöm, lisztben, felverem, tányéron, tányérba, alaposan, Leszűröm, lisztet, besózom, finoman, Rántott, kisütöm, olajban, zellert, nagy zeller, liszt, zsemlemorzsa, tojás, olaj, liter,
|
|
|
|
|