Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombot kettévágjuk, alsó és felső részre. Összekeverjük a paprikakrémet, a mézet és a ketchupot. Ebbe a mártásba helyezzük a csirkecombokat, és egy napig állni hagyjuk őket.
Az érlelés után az egészet egy magas falú sütőtepsibe helyezzük, fóliával lefedjük, és közepes hőmérsékletű sütőben 30-35 percig sütjük. Aztán eltávolítjuk a fóliát, és pirosra sütjük kb. 5 perc alatt.
A rizsgolyóhoz a főtt rizst összekeverjük a tojásokkal, sózzuk, hozzáadjuk a lisztet, majd golyókat formálunk belőle, és olajban kisütjük őket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hétvégi ebédnek, de akár vendégvárásra, ünnepre is kitűnő választás.
|
|
|
|
1 komment
|
17 ember kedveli
|
isti53
2011.12.16 07:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
mildiko50 |
2011.12.17. 06:35 (#1) |
|
 |
Feltétlen kipróbálom. |
| |
|
|
|
csirkecombot kettévágjuk, mártásba helyezzük, napig állni, érlelés után, magas falú, főtt rizst, csirkecombokat, Összekeverjük, összekeverjük, vendégvárásra, paprikakrémet, csirkecombot, rizsgolyóhoz, eltávolítjuk, rizsgolyóval, hőmérsékletű, paprikakrém, kettévágjuk, sütőtepsibe, hozzáadjuk, tojásokkal, csirkecomb, helyezzük, formálunk, ketchupot, olívaolaj, helyezzük, választás, golyókat, kisütjük, lefedjük, mártásba, csirkecomb, csípős paprikakrém, GLOBUS ketchup, rizs, darab tojás, liszt, olívaolaj,
|
|
|
|
|