Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra a sárgarépát karikára vágjuk.Megpároljuk a zöldséget,felöntjük 5 dl vízzel és hozzáadjuk a feldarabolt gombát.Amikor a zöldség és a gomba megpuhult,hozzáadjuk a rizst és a káposztalé felét, amikor a rizs megpuhult,hozzáadjuk a káposztalé másik felét.
A rántáshoz kevés olajon megfuttatjuk a lisztet ,majd felöntjük hideg vízzel,majd a leveshez adjuk .Összeforraljuk,ízlés szerint fűszerezzük.Ha a káposztalé sós az ételízesítőből nagyon keveset tegyünk,nehogy elsózzuk a levest.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szárított gombából is készíthetjük, előtte kevés vízbe áztassuk be,szívjon magába kevés vizet.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.28 12:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, sárgarépát karikára, feldarabolt gombát, gomba megpuhult, káposztalé felét, rizs megpuhult, káposztalé másik, rántáshoz kevés, leveshez adjuk, ételízesítőből nagyon, petrezselyemzöld, ételízesítőből, Összeforraljuk, káposztalaves, megfuttatjuk, készíthetjük, Megpároljuk, feldarabolt, fűszerezzük, ételízesítő, hozzáadjuk, sárgarépát, káposztalé, káposztalé, hozzáadjuk, Rókagombás, káposztalé, hozzáadjuk, káposztalé, felöntjük, zöldséget, Szárított, megpuhult, megpuhult, rókagomba, sárgarépa, rókagomba, savanyú káposztalé, rizs, liszt, étolaj, szál sárgarépa, hagyma, ételízesítő, petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|