Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés vöröshagymát és 15 dkg sonkát vajon megpirítunk. 15 dkg rizst sós vízben félig főzünk, levesszűrőn átszűrjük, 10dkg vajból és megfelelő lisztből adagolva rántást készítünk és berántjuk a levét. Ezután vissza rakjuk bele a rizst, és bele tesszük a megpirított vöröshagymás sonkát.Ízlés szerint ízesítjük. Addig főzzük amíg a rizs puha nem lesz. Tálaláskor tejföllel ízesíthetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fincsi
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
evibabucika
2012.05.05 18:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megpirított vöröshagymás, rizs puha, vöröshagymás, vöröshagymát, ízesíthetjük, vöröshagyma, megpirítunk, levesszűrőn, megpirított, Tálaláskor, tálaláshoz, tejföllel, átszűrjük, készítünk, ízesítjük, berántjuk, megfelelő, rizsleves, lisztből, adagolva, szerint, szerint, szerint, rántást, tesszük, vajból, vissza, Ezután, sonka, rizs, kevés vöröshagyma, ízlés szerint,
|
|
|
|
|