Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzátesszük a nagyobb kockákra vágott hagymát, és pár perc alatt puhára pirítjuk az egészet.
Közben kikeverjük a tejfölt a tojással, a reszelt sajttal, sóval, borssal és a fűszerkeverékkel.
Egy jénait vagy tűzálló tálat kikenünk zsiradékkal, meghintjük zsemlemorzsával és szorosan beletesszük a brokkolirózsákat. Ráhalmozzuk a szalonnás hagymát, meglocsoljuk a tejfölös keverékkel, meghintjük a tetejét is zsemlemorzsával, és 180-200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt aranyszínűre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kicsit hűlni hagyjuk és kockára vágva tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 14:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát zsírjára, nagyobb kockákra, reszelt sajttal, jénait vagy, szalonnás hagymát, tejfölös keverékkel, fűszerkeverékkel, brokkolirózsákat, zsemlemorzsával, zsemlemorzsával, fűszerkeverék, zsemlemorzsa, aranyszínűre, meglocsoljuk, hozzátesszük, zsiradékkal, beletesszük, Ráhalmozzuk, meghintjük, keverékkel, meghintjük, kikeverjük, szalonnát, szalonnás, Jénaiban, pirítjuk, kockákra, tojással, szalonna, szorosan, pirítjuk, tejfölös, brokkoli, kockára vágott szalonna, nagy hagyma, fűszerkeverék, tojás, nagy pohár tejföl, sajt, bors, zsemlemorzsa,
|
|
|
|
|