Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. A tejfölt, ízlés szerint ízesítem ételízesítővel, majd 4 gerezd átnyomott fokhagymát keverek, a fűszeres tejfölhöz. Ezt a csirkére öntöm úgy, hogy a húst mindenhol ellepje. Közepes tűzön, fólia alatt, 1 órát sütöm. Utána a fóliát leveszem és kevés ideig pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Krumplipürével tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.01 19:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét feldarabolom, fűszeres tejfölhöz, csirkére öntöm, húst mindenhol, fóliát leveszem, csirkedarabokat, ételízesítővel, Krumplipürével, feldarabolom, ételízesítő, Kecskeméti, fokhagymát, megsózzuk, átnyomott, fokhagyma, mindenhol, tejfölhöz, leveszem, paprikás, fűszeres, szorosan, ízesítem, csirkére, forgatom, paprikás, tepsibe, keverek, tálalom, szerint, Közepes, ellepje, csirke, ízlés szerint, tejföl, ízlés szerint ételízesítő, gerezd fokhagyma, kevés liszt paprikás,
|
|
|
|
|