Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fasírt hozzávalóit összegyúrjuk.
Egy tégla alakú tepsibe belerakjuk a hús 1/3-át, rárakjuk a három fehérrépát. A következő réteg a maradék fasírt fele, amit jól nyomkodjuk le a répák körül. A sárgarépák következnek, amit szintén befedünk hússal és alaposan lenyomkodjuk, hogy sütés közben ne nyíljon szét a fasírt.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Fontos, hogy hagyjuk jól kihűlni, mert csak akkor tudjuk szépen szeletelni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok:
180°C
sütési mód:
alul-felül sütés
tepsi mérete:
20x10x7 cm
elkészítettem:
1 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fasírt hozzávalóit, tégla alakú, három fehérrépát, következő réteg, maradék fasírt, répák körül, sárgarépák következnek, elkészítettem, Előmelegített, lenyomkodjuk, összegyúrjuk, hozzávalóit, következnek, töltelékhez, vöröshagyma, nyomkodjuk, alkalommal, lereszelve, kifacsarva, megpucolva, lereszelve, használtam, sárgarépák, belerakjuk, szeletelni, fehérrépát, lereszelve, fokhagyma, beáztatva, megsütjük, fasírthoz, következő, sárgarépa, fasírthoz, vöröshagyma lereszelve, gerezd fokhagyma lereszelve, bors, nagy tojás, töltelékhez,
|
|
|
|
|
muffin
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|