Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megtisztítom, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát csíkokra, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát apróra szelem. Az olívaolajon üvegesre párolom a hagymát, majd hozzáteszem a paradicsomot és a fokhagymát. Ráteszem a káposztát és fűszerezem (só, bors, majoranna, kömény) Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és fedő alatt főzöm, amíg meg puhulnak a zöldségek. Hozzáadom a paradicsompürét,valamint a pirospaprikát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.03.28 18:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megtisztítom, káposztát nagyon, sárgarépát csíkokra, fokhagymát apróra, olívaolajon üvegesre, paradicsompürét, paradicsompüré, pirospaprikát, káposztaleves, vöröshagymát, paradicsomot, pirospaprika, paradicsomot, megtisztítom, vöröshagyma, olívaolajon, hozzáteszem, zöldségeket, fokhagymát, fűszerezem, fokhagymát, sárgarépát, paradicsom, olívaolaj, Hozzáadom, káposztát, káposztát, fokhagyma, zöldségek, majoranna, sárgarépa, gerezd fokhagyma, káposzta, szál sárgarépa, paradicsom, vöröshagyma, olívaolaj, csipet, csipet majoranna, csipet kömény, pirospaprika csipős, paradicsompüré,
|
|
|
|
|