Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat rozsdamentes edényben tegyük fel főni. Ha felforrt, állítsuk takarékra, és hagyjuk 10 percig lassan gyöngyözni. Utána félretesszük kihűlésig.
Üvegtálakba szétosztva szolgáljuk fel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyen elkészíthető, de nagyon finon.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
pandamacii
2012.08.15 08:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat rozsdamentes, elkészíthető, hozzávalókat, félretesszük, rozsdamentes, Üvegtálakba, gyöngyözni, szétosztva, szolgáljuk, meggyleves, takarékra, kihűlésig, vörösbor, állítsuk, fahéjrúd, edényben, felforrt, hagyjuk, narancs, Könnyen, reszelt, percig, lassan, nagyon, tegyük, könnyű, palack, 500g meggy, 250g cukor, palack könnyű vörösbor, 25cl, fahéjrúd, 2narancs reszelt héja,
|
|
|
|
|
Kráfli
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|