Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elkészitése:
A rizst szokásos módón megpárolom,a hagymát karikára vágom,a húsból kis érméket vágok és sózom borsozom.
A káposztát kinyomkodom és kevés olajon babérral félpuhára párolom.
A hagymát kevés olajon üvegesre párolom és a kizsirozott tepsi alján szétteritem.
A húsokat ráteszem egy rétegben és erre rakom rá a káposzta felét.
Erre kerül a párolt rizs,majd erre jön a káposzta másik fele
Az egészet megkenem a tejföllel s sütőben szép pirosra sütöm.180 fokon kb:70-80 percalatt kész lesz.
Tálalás:kockára vágva paradicsom szeletekkel tálalom!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Elég sokáig kell fözöcskézni, de megéri.
A tejfölből a rétegek közé is lehet tenni, igy szaftosabb lesz az egész étel.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 14:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rizst szokásos, hagymát karikára, káposztát kinyomkodom, hagymát kevés, kizsirozott tepsi, húsokat ráteszem, káposzta felét, párolt rizs, káposzta másik, egészet megkenem, rétegek közé, egész étel, szétteritem, Királyhalom, Elkészitése, fözöcskézni, szeletekkel, kinyomkodom, kizsirozott, szaftosabb, babérlevél, paradicsom, megpárolom, tejföllel, sertéshús, tejfölből, percalatt, félpuhára, káposztát, karikára, borsozom, rétegben, megkenem, káposzta, káposzta, üvegesre, babérral, ráteszem, sertéshús comb vagy lapocka, tejföl, közepes hagyma, bors, olaj, savanyú káposzta, rizs, babérlevél,
|
|
|
|
|