Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mossuk meg és tisztítsuk meg a húst, majd dörzsöljük be az összemorzsolt Fokhagymás Ízbombával.
Pirítsuk meg a húst 2 kanál olajon.
Tegyük félre a húst és öntsük ki az olajat. Tegyük vissza a húst, öntsük hozzá a bort és a tejszínt. Pároljuk az egészet 10 percig.
Magozzuk ki és vág fel a szilvát, majd adjuk hozzá a húshoz. .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaljuk főtt krumplival és zöldsalátával
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
összemorzsolt Fokhagymás, zöldsalátával, összemorzsolt, szűzpecsenye, Szűzpecsenye, Ízbombával, Fokhagymás, tisztítsuk, dörzsöljük, napraforgó, Fokhagymás, krumplival, Magozzuk, Tálaljuk, tejszínt, fehérbor, Pároljuk, evőkanál, Pirítsuk, egészet, tejszín, Ízbomba, szilvát, olajon, olajat, vissza, öntsük, sertés szűzpecsenye, szilva, tejszín, evőkanál napraforgó olaj, Knorr Fokhagymás Ízbomba, pohár száraz fehérbor,
|
|
|
|
|