Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csontot felaprítom, leforrázom majd leöblítem. A darált húst jól összekeverem a tojásfehérjével és a paradicsompürével, majd felhigítom 2 liter hidegvízzel. Beleteszem a csontot, a megtisztított, de egyben hagyott zöldséget, valamint néhány szem borsot, megsózom, s felteszem főni. Igen lassú tűzön főzöm 2-3 órán át. A levest végül lehúzom a tűzről, hagyom ülepedni néhány percig, majd leszedem a zsírját, és átszűröm egy sűrű szitán. Ha szükséges, tálalás előtt újra zsírtalanítom.A cérnametéltet külön sós vízben kifőzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.06.08 16:37
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csontot felaprítom, darált húst, levest végül, sűrű szitán, cérnametéltet külön, tojásfehérjével, paradicsompüré, cérnametélttel, zsírtalanítom, cérnametéltet, megtisztított, összekeverem, tojásfehérje, hidegvízzel, vöröshagyma, marhacsont, felaprítom, leforrázom, Beleteszem, felhigítom, sárgarépa, zöldséget, leöblítem, felteszem, fokhagyma, fehérrépa, szükséges, Erőleves, ülepedni, valamint, leszedem, csipet, fokhagyma, vöröshagyma, sárgarépa, paradicsompüré, zeller, gomba, fehérrépa, tojásfehérje, darált marhahús, marhacsont, csipet fekete bors egész,
|
|
|
|
|