Fogás: főétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almákat meghámozzuk és apró kockákra vágjuk a sajtot lereszeljük ,az almához keverjük és szerecsendió reszelékkel ízesítjük.A kicsontozott pulykamellet 4 nagy szeletre vágjuk és téglalap alakra kiklopfoljuk.Megsózzuk és elosztjuk rajtuk a tölteléket.A hússzeletek két végét kissé felhajtjuk és feltekerjük.Fogvájóval megtűzzük,hogy ne essen szét. Először lisztben.,majd felvert tojásban,végül zsemlemorzsában megforgatjuk.Bő forró olajban,aranysárgára megsütjük.
Sült hasábburgonyát adunk mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.15 15:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almákat meghámozzuk, sajtot lereszeljük, almához keverjük, kicsontozott pulykamellet, zsemlemorzsában, hasábburgonyát, szerecsendió, kiklopfoljuk, zsemlemorzsa, pulykamellet, megforgatjuk, kicsontozott, aranysárgára, szerecsendió, feltekerjük, reszelékkel, meghámozzuk, lereszeljük, hússzeletek, felhajtjuk, tölteléket, Fogvájóval, késhegynyi, pulykamell, pulykamell, megsütjük, savanykás, Megsózzuk, megtűzzük, elosztjuk, savanykás alma, sajt, pulykamell, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj,
|
|
|
|
|