Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krémport ( én aranka krémport használtam) elkészítem a tasak utasítása szerint, majd hozzáadom a zselatinfixet. Az epret és a barackot megmosom és feldarabolom. A tejszínt felverem, majd összekeverem a mascarponéval. Egy téglalap, vagy egy őzgerinc formába teszem így: Alul Aranka krém, aztán jön a mascarponés tejszínhab, amibe belekeverem az epret és barackot. Annak a tetejére pedig, megint Aranka krém jön. Tejszínhabbal és eperrel díszítem, majd a hűtőbe teszem dermedésig. Ha megdermedt, kiborítom a formából egy tálcára, majd feldíszítem eperrel, habbal és barackkal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.01.22 14:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tasak utasítása, barackot megmosom, tejszínt felverem, őzgerinc formába, mascarponés tejszínhab, tetejére pedig, hűtőbe teszem, zselatinfixet, Tejszínhabbal, mascarponéval, összekeverem, feldarabolom, feldíszítem, mascarponés, belekeverem, mascarponés, elkészítem, használtam, dermedésig, mascarpone, tejszínhab, megdermedt, barackkal, kiborítom, utasítása, hozzáadom, formából, tetejére, felverem, őzgerinc, díszítem, téglalap, barackot, zselatin, eper, barack, mascarpone, csomag krémpor, növényi tejszín,
|
|
|
|
|