Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra a húst,szalonnát,sonkát,csem egeuborkát vékony csíkokra vágom. A szalonnát kipirítom,hozzáadom a hagymát és megdinsztelem. Ráteszem a húst,sózom,borsozom és mindig csak kevés vizet alá öntve lassan párolom. Mikor a hús félig megpuhult hozzáadom a csíkokra vágott sonkát. Ha a hús már puha beleteszem a csemegeuborkát és a paradicsompürét. Átpirítom és leveszem a lángról.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek rizst vagy burgonyakrokettet adok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.20 19:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, szalonnát kipirítom, csíkokra vágott, paradicsompürét, paradicsompüré, csemegeuborkát, csemegeuborkát, megdinsztelem, csemegeuborka, vöröshagyma, beleteszem, szalonnát, Átpirítom, megpuhult, hozzáadom, hozzáadom, kipirítom, szalonnát, Köretnek, csíkokra, szalonna, Ráteszem, csíkokra, borsozom, leveszem, lapocka, hagymát, füstölt, párolom, sertés lapocka, füstölt szalonna, sonka, csemegeuborka, vöröshagyma, kanál paradicsompüré, őrölt bors,
|
|
|
|
|