Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit mossuk meg és vágjuk apró kockára. Szeleteljük fel a répát és a hagymát, majd vágjuk fel nagy kockára a hal húsát is. A hagymát pároljuk meg vajon, adjuk hozzá a krumplit, a répát, majd öntsük fel vízzel. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük tárkonnyal. Kis lángon főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Adjuk hozzá a halat és takarékon kb. 3-4 percig főzzük. Keverjük el a tejszínben a citromlevet, kanalanként adjuk hozzá a levesből, majd az egészet adjuk hozzá a leveshez. Egyszer forraljuk még össze.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Keményre főtt, cikkekre vágott tojással tálaljuk
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 06:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit mossuk, hagymát pároljuk, egészet adjuk, citromlevet, fűszerezzük, kanalanként, Szeleteljük, tárkonnyal, póréhagyma, tejszínben, Lazacleves, forraljuk, zöldségek, lazacfilé, fehérbors, borsozzuk, takarékon, Keverjük, pároljuk, krumplit, tálaljuk, levesből, puhulnak, tojással, Keményre, citromlé, leveshez, burgonya, krumplit, lazacfilé, füstölt lazac, burgonya, póréhagyma, répa, tejszín, tárkony, fehérbors, citromlé,
|
|
|
|
|