Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A cukrot habosra keverjük a margarinnal, egyenként adjuk hozzá a tojások sárgáját, majd apránként a lisztet és a habbá vert tojások fehérjét. Végül a vaníliás cukrot és a rumot.
A jól összedolgozott tésztát kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, majd megrakjuk a kimagozott szilvával (meggyel, cseresznyével).
Előmelegített sütőben sütjük. Ha kihűlt, kockákra vágjuk, tetejét fahéjas cukorral meghintjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tésztát akár meggyel, vagy cseresznyével is megsüthetjük.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
egeza
2012.07.26 10:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukrot habosra, tojások sárgáját, habbá vert, vaníliás cukrot, kimagozott szilvával, tésztát akár, összedolgozott, Előmelegített, cseresznyével, cseresznyével, megsüthetjük, margarinnal, kimagozott, cseresznye, lisztezett, Gyümölcsös, kivajazott, meghintjük, apránként, egyenként, megrakjuk, szilvával, fehérjét, vaníliás, vaníliás, cukorral, kockákra, sárgáját, porcukor, margarin, keverjük, meggyel, porcukor, liszt, margarin, tojás, szilva meggy cseresznye, vaníliás cukor, ízlés szerint, kevés fahéj,
|
|
|
|
|