Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mazsolát megmossuk, beáztatjuk a tejbe, és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk.
Hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen, majd kis rudakat formázunk belőle. A rudakat kis időre fagyasztóba helyezzük (így könnyebben lehet velük dolgozni).
Végül vízfürdőben felolvasztjuk a tortabevonót, hozzáadjuk az étolajat, és belemártjuk a rudacskákat.
Alufóliára fektetjük és dermedni hagyjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ugyanúgy néz ki mint a bolti, bármivel ízestheted (eperjam, barackjam, stb.) kiadós, olcsó és nagyon finom!
|
|
|
|
2 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 11:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
bartakitty |
2012.01.14. 11:36 (#2) |
|
 |
Igazad van, de én azért készítem tejcsokival, mert a gyerekek imádják, sokat esznek belőle, és nem akarom, hogy megfogja a hasukat az étcsoki, vagy egyéb székrekedési problémájuk legyen.
|
|
saanita |
2012.01.10. 21:42 (#1) |
|
 |
Az "igazi" Túró Rudi egyébként étcsoki bevonattal készül, én azzal fogom elkészíteni hamarosan. |
| |
|
|
|
mazsolát megmossuk, többi hozzávalóval, Hűtőszekrénybe, összedolgozzuk, felolvasztjuk, hozzávalóval, megdermedjen, tortabevonót, belemártjuk, rudacskákat, tortabevonó, fagyasztóba, vízfürdőben, klasszikus, ízestheted, Alufóliára, könnyebben, beáztatjuk, hozzáadjuk, formázunk, megmossuk, barackjam, fektetjük, helyezzük, dermedni, evőkanál, mazsolát, Ugyanúgy, rudakhoz túró, mazsola, csomag vaníliás cukor, mázhoz tortabevonó,
|
|
|
|
|