Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Olvasztott vajra szedjük. A tejfölben kikeverjük a tojássárgáját és a reszelt füstölt trappista sajtot. A krémet sóval és frissen őrölt borssal fűszerezzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sajtkrémet a makarónira öntjük és gyakran kevergetve addig melegítjük, amíg a sajt megolvad. Tányérokba szétosztjuk és meghintjük a reszelt parmezán sajttal.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
anaxor
2013.03.05 21:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokásos módon, tejfölben kikeverjük, reszelt füstölt, krémet sóval, makarónira öntjük, sajt megolvad, reszelt parmezán, lecsöpögtetjük, tojássárgáját, tojássárgája, fűszerezzük, szétosztjuk, sajtkrémmel, kikeverjük, Olvasztott, melegítjük, meghintjük, sajtkrémet, kevergetve, Tányérokba, leöblítjük, makarónira, forrásban, trappista, tejfölben, megfőzzük, trappista, makaróni, Makaróni, parmezán, szokásos, parmezán, megolvad, makaróni, tejföl, füstölt trappista sajt, parmezán sajt, tojássárgája, vaj vagy Rama, őrölt bors,
|
|
|
|
|