Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kekszet apróra törjük,majd a felolvasztott vajjal összekeverjük.A masszát egy 20 cm átmérőjű kipattintható tortaforma aljára simítjuk,és 5 percre a mélyhűtőbe tesszük.A zseletinlapokat vízbe áztatjuk.A krémsajtot,a porcukrot és a kemény habbá vert tejszínt összekeverjük,majd hozzáadjuk az egyik citrom levét,és reszelt héját,valamit a zselatint.Végül ezt a krémet rásimítjuk a tortaformában levő keksz masszára. A másik citromot felszeleteljük,és a szeleteket is félbevágjuk, Félholdakat vágunk belőle és ezek tetejére teszünk egy-egy fél citrom szeletet. 10 percre a mélyhűtőbe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.09 10:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kekszet apróra, felolvasztott vajjal, mélyhűtőbe tesszük, zseletinlapokat vízbe, kemény habbá, egyik citrom, krémet rásimítjuk, tortaformában levő, másik citromot, tejszínkrémsajt, zseletinlapokat, felszeleteljük, felolvasztott, összekeverjük, összekeverjük, kipattintható, tortaformában, zseletinlap, félbevágjuk, Félholdakat, szeleteket, tortaforma, mélyhűtőbe, krémsajtot, hozzáadjuk, rásimítjuk, mélyhűtőbe, háztartási, porcukrot, zselatint, félholdak, étvágyat, evőkanál, áztatjuk, citromot, háztartási keksz, Rama margarin, zseletinlap, tejszínkrémsajt, tejszín, evőkanál porcukor, citrom,
|
|
|
|
|