Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1,5 liter vizet felforralunk 15 dkg cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. 2 ek. kukoricalisztet enyhén megpirítjuk és beleöntjük folytonos keverés mellett a forrásban lévő szirupba. Kakaót, vagy karobport kevés vízben elkeverjük, ezt is a forró masszába öntjük. Folytonos keverés mellet még pár percig főzzük. Leszűrjük, hogy ne legyen csomós. Legvégén vaníliás cukorral ízesíthetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom egymagában! Öntetnek is, melegen vagy hidegen nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nemarika
2013.11.08 19:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
forrásban lévő, forró masszába, kukoricalisztet, szegfűszeggel, kukoricaliszt, szegfűszeggel, felforralunk, ízesíthetjük, megpirítjuk, elkeverjük, beleöntjük, egymagában, forrásban, folytonos, Leszűrjük, karobport, Folytonos, fahéjjal, masszába, Öntetnek, cukorral, vaníliás, Legvégén, cukorral, szirupba, karobpor, vaníliás, keverés, liter, cukor, szem fahéj, szem szegfűszeggel, vaníliás cukor, kukoricaliszt, kakaó vagy karobpor,
|
|
|
|
|