Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, majd egy fazék sós vízben majdnem puhára főzzük kb. 7-10 perc alatt. (Ne főzzük túl, mert akkor egy massza lesz!) Leöntjük róla a vizet és egy lapos, olajjal megkent tepsiben (vagy alufólián) szétterítjük, megsózzuk és enyhén meglocsoljuk olajjal (ha van olajspray, még jobb). Előmelegített sütőben kb még 10 percig sütjük, amíg a teteje el nem kezd picit barnulni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vitaminokban gazdagabb, de kevésbé hízlaló mint a sima krumpli
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nadasdyzs
2013.07.07 09:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyákat meghámozzuk, massza lesz, sima krumpli, Előmelegített, Vitaminokban, szétterítjük, édesburgonya, édesburgonya, meglocsoljuk, meghámozzuk, burgonyákat, alufólián, gazdagabb, olajspray, megsózzuk, Leöntjük, tepsiben, kockákra, barnulni, hízlaló, krumpli, olajjal, sütőben, kevésbé, olajjal, majdnem, megkent, massza, enyhén, édesburgonya, kevés oliva étolaj,
|
|
|
|
|