Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felhevített olajra rádobjuk a csirkecsíkokat, megpirítjuk és félretesszük őket. A megmaradt olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, a kockákra vágott paradicsomot, hozzátesszük a csíkokra vágott paprikákat, végül visszarakjuk a sült csirkecsíkokat.
Folyamatosan kevergetjük, sózzuk és borsozzuk, majd hozzáöntjük a húslevest, és beleszórjuk a rizst. Ízesítjük az összezúzott fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel és a sáfránnyal. Ekkor hozzáadjuk a zöldborsót, és húsz perc alatt készre főzzük. Fedő alatt hagyjuk még lefedve pár percet párolódni. Citromgerezdekkel díszítve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főzéssel együtt 50-60 perc alatt finom vacsora.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.12 18:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felhevített olajra, megmaradt olajon, apróra vágott, kockákra vágott, csíkokra vágott, sült csirkecsíkokat, összezúzott fokhagymával, petrezselyemmel, csirkecsíkokat, csirkecsíkokat, paradicsomot, félretesszük, Folyamatosan, fokhagymával, petrezselyem, visszarakjuk, hozzátesszük, készíthetjük, beleszórjuk, megpároljuk, kevergetjük, hozzáöntjük, összezúzott, felhevített, megpirítjuk, kaliforniai, zöldpaprika, sáfránnyal, zöldborsót, paprikákat, csirkemell, paradicsom, hozzáadjuk, húsleves, rizs, zöldpaprika, kaliforniai paprika, közepes hagyma, paradicsom, sáfrány, gerezd fokhagyma, csokor petrezselyem, olivaolaj, sóbors,
|
|
|
|
|