Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon megdinszteljük a fokhagymát,éppen csak megforgatjuk az olajba,bele rakjuk a fűszer paprikát,és a nagyon vékony karikára szeletelt krumplit.Sózzuk ízlés szerint födő alatt pároljuk egy ideig míg üveges nem lesz a krumplink többször kavargatva.
Aztán mindig csak annyi vizet rakunk alá hogy oda ne égjen.Arra vigyázzunk hogy mire kész az összes víz el párolódjon belőle.Mikor majdnem kész meg sütjük hozzá a tükör tojást.Céklával vagy bármilyen savanyúsággal fogyasztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Édesanyám ezt a krumplit ,füstölt oldalassal meg füstölt kolbásszal készítette de mink gyerekek nem szerettük.Azért sült a tojás.
Kicsit hígabbra sütjük hogy a sárgája alá menjen a krumplinak kicsit.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
beboka
2013.10.10 22:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon megdinszteljük, fűszer paprikát, nagyon vékony, krumplink többször, tükör tojást, krumplinak kicsit, megdinszteljük, tükörtojással, savanyúsággal, fűszerpaprika, megforgatjuk, fogyasztjuk, oldalassal, megpucolva, kolbásszal, fokhagymát, párolódjon, krumplinak, kavargatva, Fokhagymás, vigyázzunk, készítette, szeletelt, bármilyen, krumplink, Édesanyám, fokhagyma, szerettük, hígabbra, paprikát, krumplit, Céklával, krumpli megpucolva, fűszerpaprika, gerezd fokhagyma, kanál olaj vagy zsír, tojás,
|
|
|
|
|