Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét kockázzuk fel, és fűszerezzük be.
A gombát vágjuk félbe, és szeleteljük fel.
Serpenyőben az olajon pirítsuk meg a húst. Adjuk hozzá a gombát és a borsót. Ha szükséges, öntsünk alá pici vizet, és főzzük készre.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nokedlit tálalok mellé
|
|
|
|
0 komment
|
31 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét kockázzuk, gombát vágjuk, olajon pirítsuk, fűszerezzük, Serpenyőben, szeleteljük, csirkemell, majorannás, csirkemell, zöldborsó, kockázzuk, szükséges, evőkanál, pirítsuk, Nokedlit, tálalok, csirkét, öntsünk, készre, főzzük, vágjuk, Borsós, gombát, gombát, borsót, fűszer, csirke, gombás, olajon, csirkemell filé, gomba, zöldborsó, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|