Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a tésztát összetöröm és a szokásos módon, sós, forrásban lévő vízben megfőzöm. Meleg vízzel leöblítem és melegen tartom. Közben egy edényben a nagyon finomra vágott szalonna zsírját kisütöm, a pörcöt leszűröm.
a főtt tésztát összekeverem a szalonnazsírral, borssal és tejszínnel, majd tűzálló tálba terítem. A reszelt sajttal egyenletesen behintem a tetejét és az előmelegített, forró sütőbe tolom. Annyi ideig sütöm, amíg a sajt nyúlósra nem olvad a tetején. Villával átkeverem, és máris tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tejfölt is tehetünk rá úgy még finomabb !
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.14 09:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát összetöröm, szokásos módon, nagyon finomra, pörcöt leszűröm, főtt tésztát, reszelt sajttal, sajt nyúlósra, szalonnazsírral, előmelegített, összekeverem, egyenletesen, tejszínnel, összetöröm, leöblítem, átkeverem, forrásban, Spagetti, finomabb, tehetünk, evőkanál, szalonna, szokásos, edényben, nyúlósra, megfőzöm, szalonna, leszűröm, Villával, behintem, spagetti, zsírját, melegen, kisütöm, spagetti, reszelt edami sajt, tejszín, füstölt szalonna,
|
|
|
|
|