Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokat elvágom ketté, alaposan megmosom, kicsit besózom, majd bepanírozom.
Tepsibe teszem és mindegyik combra 1 evőkanál olajat öntök, majd beteszem a sütőbe és 180 fokon 50 percig sütöm. Ezután megfordítom a tepsiben a combokat és visszateszem sülni még 40 percre, amíg szép pirosak nem lesznek.
Amíg az első oldal sül, a burgonyákat is elkészítem. Meghámozom őket, majd egy deszkán bevágom őket. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és fűszeres margarinnal megkenem őket. A fűszeres margarin: egy kis tálba felolvasztok 5 dkg Ramát, a fokhagyma gerezdeket fokhagymanyomón belenyomom és ételízesítőt adok hozzá. Mikor megfordítottam a combokat és már a második oldaluk sül, akkor a krumpli is mehet sütőbe a combok alá, a sütő alsó részébe. 180 fokon 50 perc alatt megsülnek. Miután kivettem a combokat akkor lehet picit még pirítani a burgonyák tetejét, kb 10 percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Latató, finom ebéd a családnak.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
izabella69
2014.04.04 16:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokat elvágom, első oldal, deszkán bevágom, sütőpapírral bélelt, fűszeres margarin, fokhagyma gerezdeket, második oldaluk, sütő alsó, combokat akkor, burgonyák tetejét, fokhagymanyomón, fokhagymagerezd, megfordítottam, csirkecombokat, panírozáshoz, zsemlemorzsa, felolvasztok, ételízesítőt, visszateszem, sütőpapírral, bepanírozom, margarinnal, megfordítom, burgonyákat, ételízesítő, elkészítem, belenyomom, csirkecomb, Meghámozom, gerezdeket, megsülnek, mindegyik, burgonyák, családnak, fokhagyma, tepsiben, csirkecomb, burgonya, Rama margarin, fokhagymagerezd, ételízesítő, olaj, liszt, tojás, zsemlemorzsa panírozáshoz,
|
|
|
|
|