Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A puha vajat a vaníliás cukorral habosra keverjük.
Tovább keverjük, és váltakozva hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a darált mandulát, a morzsát, az összevegyített keményítőt a sütőporral, majd a rumot.
A sütőt előmelegítjük.
A tésztát, egy csak az alján jól kivajazott 26 cm átmérőjű kerek tortaformába tesszük.
Az almákat megtisztítjuk, és egy magházkiszúróval eltávolítjuk a közepüket.
Egészben hagyva, szépen elrendezve a tésztára csücsültetjük őket.
Megszórjuk a mazsolával és a durvára vágott mandulával.
A sütőben, ha van lehetőségünk, alulra a 2. sínre tegyük, és aranybarnára sütjük.
Ha kész, 2 ek cukorral megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.20 08:58
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
forma kikenéséhez, puha vajat, vaníliás cukorral, darált mandulát, összevegyített keményítőt, sütőt előmelegítjük, almákat megtisztítjuk, magházkiszúróval eltávolítjuk, tésztára csücsültetjük, durvára vágott, magházkiszúróval, összevegyített, megtisztítjuk, előmelegítjük, csücsültetjük, zsemlemorzsa, tortaformába, megszóráshoz, lehetőségünk, eltávolítjuk, aranybarnára, töltelékhez, kikenéséhez, váltakozva, sütőporral, keményítőt, hozzáadjuk, mazsolával, mandulával, Megszórjuk, kivajazott, megszórjuk, elrendezve, savanykás, keményítő, almatorta, tésztához, puha vaj, csomag vaníliás cukor, cukor, tojás, darált mandula, zsemlemorzsa, étkezési keményítő, sütőpor, rum, forma kikenéséhez, töltelékhez, közepes savanykás alma, marék mazsola, durvára vágott mandula, megszóráshoz, cukor,
|
|
|
|
|