Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szeletekre vágott húst befűszerezem és kiolajozott tepsibe teszem, majd megsütöm.Mikor kész a hús meglocsolom sok tejszínnel, vagy tejföllel. Megszórom a reszelt sajttal és addig sütöm, amíg a sajt a tetején szép piros nem lesz. Miközben sül, a sajt beleolvad a tejszínbe (vagy tejfölbe) és jó kis mártás lesz belőle.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet rizzsel, vagy hasábburgonyával is tálalni.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.19 22:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szeletekre vágott, reszelt sajttal, tetején szép, sajt beleolvad, hasábburgonyával, csirkemellfilé, befűszerezem, kiolajozott, meglocsolom, szeletekre, tejszínnel, beleolvad, tejszínbe, tejföllel, Megszórom, megsütöm, tejfölbe, Miközben, tepsibe, sajttal, tetején, szerint, tálalni, rizzsel, reszelt, tejszín, szerint, Sajtos, csirke, belőle, csirkemellfilé, tejszín, sajt, ízlés szerint, ízlés szerint bors,
|
|
|
|
|