Fogás: egyéb, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztőt a langyos tejben felfuttatom, a liszttel, 3 evőkanál cukorral, 1 evőkanál sóval és az étolajjal összegyúrom. Letakarva kicsit pihentetem, majd 32 darabra vágom. Egyenként perecet formálok belőle, és olajjal megkent tepsibe teszem. Tetejét egész tojással megkenem, és nagyon forró (villany sütőben 230 fok) teszem. Addig a 3 evőkanál lisztet és az 1 evőkanál sót annyi vízzel elkeverem, hogy folyós massza legyen. Ha a perec színesedni kezd, a tetejére csorgatom, és még pár percig visszateszem a sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vigyázz, ne száradjon ki!
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.05 23:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
langyos tejben, étolajjal összegyúrom, perec színesedni, tetejére csorgatom, visszateszem, összegyúrom, felfuttatom, színesedni, pihentetem, Egyenként, étolajjal, száradjon, Letakarva, csorgatom, elkeverem, formálok, élesztőt, cukorral, tojással, evőkanál, evőkanál, liszttel, megkenem, evőkanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál, tetejére, evőkanál, liszt, élesztő, evőkanál cukor, evőkanál, étolaj, evőkanál liszt, evőkanál, tojás,
|
|
|
|
|