Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsírt megolvasztom, belehelyezem a megtisztított, feldarabolt csirkét,majd fedő alatt félpuhára párolom. Közben a füstölt szalonnát apró, egyenletes kockákra vágom, félig kiolvasztom, megdinsztelem benne a vöröshagymát és felhasználásával lecsót készítek, de a paprikát nem sütöm puhára, a paradicsomot csak előkészítem, de nem teszem bele. A félig megpuhult csirkét zsírjára sütöm,pirospaprikát adok hozzá, belekeverem a hagymás szalonnazsíron átsütött paprikát a paradicsomot, a csirkét, fűszerezem sóval, ételízesítővel és puhára párolom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
amentida
2014.09.07 22:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zsírt megolvasztom, füstölt szalonnát, paradicsomot csak, félig megpuhult, hagymás szalonnazsíron, felhasználásával, szalonnazsíron, ételízesítővel, megdinsztelem, pirospaprikát, megtisztított, paradicsomot, paradicsomot, vöröshagymát, megolvasztom, pirospaprika, belehelyezem, belekeverem, vöröshagyma, feldarabolt, előkészítem, zöldpaprika, szalonnával, kiolvasztom, paradicsom, fűszerezem, egyenletes, megpuhult, félpuhára, szalonnát, paprikát, csirke, pirospaprika, paradicsom, zöldpaprika, füstölt szalonna, zsír, vöröshagyma, csipet bors,
|
|
|
|
|