Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az édesburgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A filéket felszeleteljük és fűszerezzük, majd kevés olajon megsütjük. Az olajon megfuttatjuk a fokhagymát és rádobjuk az édesburgonyát, valamint egy pici cukrot. Rászórjuk a rukkolát, átforgatjuk és már tálalhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2013.11.24 22:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
édesburgonyát megtisztítjuk, filéket felszeleteljük, olajon megfuttatjuk, pici cukrot, édesburgonyával, felszeleteljük, édesburgonyát, fűszerkeverék, megtisztítjuk, édesburgonyát, édesburgonya, megfuttatjuk, átforgatjuk, fűszerezzük, tálalhatjuk, Próbáljátok, fokhagymát, fokhagyma, leszűrjük, megsütjük, Rászórjuk, valamint, rádobjuk, rukkolát, kockára, filéket, rukkola, olajon, gerezd, vágjuk, busa, fűszerkeverék, édesburgonya, cukor, étolaj, rukkola, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|