Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajszeleteket klopfolom, sózom és borsozom, majd egy serpenyőben kevés olajon majdnem készre sütöm. A húst kiszedem, a serpenyőben az apróra vágott ananászt, a mézet, a ketchupot, sót és a gyömbért összekeverem, öntök hozzá az ananász levéből, majd visszateszem a húst és lefedve alacsonyabb hőmérsékleten párolom. Vigyázni kell, nehogy leégjen a méz miatt. Ha nagyon édes az ananász leve, akkor kevesebb, ha nem elég édes, több mézet teszek hozzá. Közben szükség szerint adok hozzá egy kis ananászlevet. Mire elkészül, csak sűrű mártásszerű bevonat legyen az ananászon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel tálaljuk
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 11:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajszeleteket klopfolom, serpenyőben kevés, húst kiszedem, apróra vágott, gyömbért összekeverem, ananász levéből, ananász leve, karajszeleteket, Karajszeletek, hőmérsékleten, összekeverem, visszateszem, ananászlevet, mártásszerű, alacsonyabb, serpenyőben, serpenyőben, ananásszal, klopfolom, ketchupot, vékonyabb, ananászon, Vigyázni, borsozom, gyömbért, étvágyat, kiszedem, tálaljuk, ananászt, kevesebb, elkészül, ananász, leégjen, vékonyabb szelet karaj, doboz ananász, ketchup, méz, őrölt gyömbér, bors, olaj,
|
|
|
|
|