Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség: 780 Ft
költség egy főre: 195 Ft
elkészítettem: 50 alkalommal
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
topi100 |
2012.03.19. 15:30 (#1) |
|
 |
Szerintem is könnyű recept, az elkészítése sem nehéz, de a jobb fajta párizsi
már nem létezik sehol, amit régen olyan szívesen ettünk, akár csak a virsli.
Ma már ezek a termékek rengeteg szúját láttnak, meg ki tudja még mit ?
Én sörtésztában forgatnám és úgy sütném ki, elég gyorsan elkészül.....
Köszönjük. |
| |
|
|
|
zsemlemorzsába, elkészítettem, vastagságúra, zsemlemorzsa, aranybarnára, szeleteljük, alkalommal, finomliszt, forgatjuk, párizsit, egészben, olajban, oldalát, költség, költség, Rántott, mindkét, tojásba, párizsi, Lisztbe, párizsi, sütjük, Forró, tojás, párizsi egészben, tojás, finomliszt, zsemlemorzsa,
|
|
|
|
|