Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkeaprólékot feltesszük főni a hagymával,fokhagymával,val amint sóval,borssal.
Amíg főni kezd előkészítjük a zöldségeket,lehet reszelni,kockázni karikázni,vagy egy részét reszelni,más részét kockázni
Kevés olajon a murkot ,petrezselymet,zellert megdinszteljük ,amíg az olaj narancssárga lesz.
Amikor fő a leves hozzáadjuk a megpárolt zöldségeket az olajjal együtt a vége felé belereszeljük a karalábét,ha szükséges sózzuk, ,megszórjuk petrezselyemzölddel Grízgaluskát lehet bele főzni,vagy laskát .Másnap ha kell zsírtalanítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.28 10:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkeaprólékot feltesszük, részét reszelni, olaj narancssárga, leves hozzáadjuk, megpárolt zöldségeket, olajjal együtt, vége felé, petrezselyemzöld, csirkeaprólékot, zsírtalanítjuk, megdinszteljük, petrezselymet, csirkeaprólék, belereszeljük, előkészítjük, narancssárga, fokhagymával, Grízgaluskát, csirkeszárny, zöldségeket, zöldségeket, hozzáadjuk, feltesszük, megszórjuk, karikázni, hagymával, fokhagyma, csirkehát, megpárolt, szükséges, karalábét, étvágyat, reszelni, csirkeszárny, csirkehát, nyakrész, murok, szál petrezselyemgyökér, kisebb zeller, karalábé, hagyma, cikk fokhagyma, sóbors petrezselyemzöld, olaj,
|
|
|
|
|