Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket kiverjük,sózzuk,majd lisztbe,tojásba,végül a reszelt sajtba bundázzuk. A szeleteket kivajazott tepsibe fektetjük, és egyenletesen leöntjük a tejszínnel. Fóliával letakarva kb.40 percig sütjük.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretként lehet rizst esetleg burgonyapürét tálalni.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 10:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket kiverjük, reszelt sajtba, szeleteket kivajazott, hússzeleteket, burgonyapürét, egyenletesen, főzőtejszín, kivajazott, szeleteket, tejszínnel, fektetjük, Tejszínes, bundázzuk, Köretként, letakarva, Fóliával, kiverjük, étvágyat, leöntjük, tálalni, esetleg, reszelt, tojásba, tepsibe, reszelt, lisztbe, percig, sütjük, sajtba, szelet karaj, liszt, reszelt sajt, főzőtejszín,
|
|
|
|
|