Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kekszet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a kakaót, a cukrot, a rumot és annyi vizet, hogy gyúrható masszát kapjunk. Egy másik tálban habosra keverjük a margarint a porcukorral- akkor jó, ha a margarin kivilágosodott, illetve ha belekóstolunk, és már nem ropog fogunk alatt a cukor (kóstolással óvatosan, el ne fogyjon!). Ezután hozzáadjuk a 20 dkg kókuszreszeléket. . .
.Nyújtódeszkára (ha nincs, lehet az asztalon is, de fontos, hogy tiszta legyen) folpackot terítünk, megszórjuk kókuszreszelékkel. Erre azért van szükség, hogy majd jobban elváljon a süti a fóliától.
A kakaós masszát három egyenlő részre osztjuk. Ezeket kb. fél centi vastagra, és téglalap alakúra fogjuk nyújtani. Ha kinyújtottuk az első lapot, rákenjük a kókuszos krém felét. Kinyújtjuk a második kakaós lapot és az előzőek tetejére helyezzük, majd rákenjük a maradék fehér keveréket és lefedjük a harmadik lappal. A tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel..
Ha ragadna, hűtőbe tesszük. :Ezután szeleteljük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.13 15:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kókuszos réteghez, kakaós réteghez, kekszet keverőtálba, másik tálban, porcukorral- akkor, margarin kivilágosodott, kakaós masszát, első lapot, kókuszos krém, második kakaós, előzőek tetejére, maradék fehér, harmadik lappal, tetejét megszórjuk, kókuszreszeléket, kivilágosodott, kókuszreszelék, Nyújtódeszkára, belekóstolunk, kinyújtottuk, porcukorral, cukrozatlan, szeleteljük, keverőtálba, kóstolással, hozzáadjuk, hozzáadjuk, Kinyújtjuk, háztartási, megszórjuk, megszórjuk, keveréket, helyezzük, szóráshoz, folpackot, margarint, keverjük, téglalap, óvatosan, kókuszos, kókuszos réteghez, Rama, porcukor, kókuszreszelék szóráshoz, kakaós réteghez, háztartási keksz, cukrozatlan kakaópor, aroma, porcukor,
|
|
|
|
|