Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A leszemezett szőlőt, 1 liter vízben felteszem főni, kb. 15 perc alatt megfő.
Botmixer segítségével összeturmixolom.
Ezután összekeverem a tejszínt és a keményítőt, majd erre rászűröm az összeturmixolt szőlőlevet.
Mézzel, fahéjjal ízesítem és az első rottyanásig főzöm.
Tálaláskor, megszórható pirított tökmaggal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fogyasztható hidegen, vagy melegen.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kligeti
2013.10.24 15:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
leszemezett szőlőt, összeturmixolt szőlőlevet, első rottyanásig, összeturmixolom, összeturmixolt, Fogyasztható, segítségével, összekeverem, rottyanásig, főzőtejszín, megszórható, leszemezett, keményítőt, szőlőlevet, Tálaláskor, kávéskanál, keményítő, felteszem, tökmaggal, Szőlőkrém, rászűröm, fahéjjal, pirított, Botmixer, ízesítem, tejszínt, hidegen, melegen, szőlőt, szőlő, főzőtejszín, keményítő, kávéskanál fahéj,
|
|
|
|
|