Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felrakjuk forrni a vizet, és belerakjuk a 4 db tetszőleges ízesítésű leveskockát.Meghámozzuk a zöldségeket, a burgonyát apró kockákra vágjuk, a répát pedig karikára szeljük.
Berakjuk a zöldségeket a lébe, tárkonnyal, sóval, babérlevéllel és néhány csepp citromlével ízesítjük.
Amikor már a zöldségek megpuhultak, a karikára vágott virslit is hozzáadjuk.
Ha már összeértek az ízek és minden megpuhult, hozzáadjuk a kisdoboz tejfölt, kóstolgassuk és ízlés szerint ízesítsük. Jó étvágyat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség:
600 Ft
költség egy főre:
150 Ft
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát apró, répát pedig, zöldségek megpuhultak, karikára vágott, kisdoboz tejfölt, babérlevéllel, kóstolgassuk, krumplileves, zöldségeket, zöldségeket, tetszőleges, megpuhultak, leveskockát, Meghámozzuk, citromlével, babérlevél, tárkonnyal, leveskocka, összeértek, belerakjuk, hozzáadjuk, frankfurti, hozzáadjuk, Tárkonyos, burgonyát, Felrakjuk, ízesítjük, sárgarépa, ízesítsük, virslivel, ízesítésű, sárgarépa, közepes burgonya, frankfurti virsli, tárkony ízlés szerint, citromlé, leveskocka, doboz tejföl, babérlevél,
|
|
|
|
|