Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A 4 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk és hagyjuk kihűlni.
Ez idő alatt elkészítjük a krémet.
A vaníliás pudingot megfőzzük a cukros tejben.
Mielőtt levennénk a tűzről, belekeverjük a gesztenyemasszát és együtt hagyjuk kihűlni.
A margarint a cukorral habosra keverjük és a két krémet összekeverjük, majd a tésztára öntjük.
Olvasztott csokoládéval díszitjük.
Tálalásig hűtőben tartjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok:
180°C
tepsi mérete:
20x25 cm
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.01 16:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokásos módon, vaníliás pudingot, cukros tejben, cukorral habosra, tésztára öntjük, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, összekeverjük, belekeverjük, csokoládéval, elkészítjük, Olvasztott, margarint, csokoládé, ovasztott, Tálalásig, pudingpor, levennénk, megfőzzük, díszitjük, Gesztenye, szokásos, piskótát, vaníliás, pudingot, tojásból, cukorral, tojásból, keverjük, pudingos, vaníliás, tojásból sütött piskóta, gesztenyemassza, vaníliás pudingpor, Rama, ízlés szerint cukor, ovasztott csokoládé,
|
|
|
|
|