Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat keményre főzöm, majd megtisztítom és tojásszelő segítségével, hosszanti és kereszt irányban feldarabolom, majd egy nagy tálba teszem. A tojáshoz hozzáadom a lereszelt sajtot, a fetát, a zúzott fokhagymát és a többi alapanyagot. Jól összedolgozom, majd sózom, borsozom. Hidegen tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pirítós kenyérre kenve a legjobb.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.19 16:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat keményre, nagy tálba, tojáshoz hozzáadom, lereszelt sajtot, zúzott fokhagymát, többi alapanyagot, összedolgozom, pirospaprika, megtisztítom, feldarabolom, segítségével, alapanyagot, fokhagymát, tojásszelő, hosszanti, fokhagyma, lereszelt, tojáskrém, hozzáadom, tojásokat, keményre, tojáshoz, kenyérre, borsozom, Tonhalas, irányban, Hidegen, kereszt, Pirítós, legjobb, tálalom, sajtot, tojás, sajt, feta sajt, gerezd fokhagyma, pirospaprika, teavaj, tonhal, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|