Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztőt pici tejben, cukorral felfuttatom.
Az anyagokat összegyúrom, kétszeresére kelesztem.
A tésztát kinyújtom és kizsírozott tepsibe teszem. Kb. 15 percig pihentetjük. A tészta tetejét megkenem a 3 dl tejföllel. A hagymát apró kockára vágom és megdinsztelem olajban vagy zsírban. Rászórom a tejföllel megkent tésztára. A végén rászórom a 25-30 dkg apró kockára vágott, megsütött császárszalonnát.
Beteszem a sütőbe és készre sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet gazdagítani még felvágottal, esetleg sajttal megszórni.
|
|
|
|
0 komment
|
28 ember kedveli
|
snbela44
2011.12.27 03:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
élesztőt pici, anyagokat összegyúrom, tésztát kinyújtom, tészta tetejét, hagymát apró, tejföllel megkent, végén rászórom, császárszalonnát, császárszalonna, megdinsztelem, kétszeresére, felfuttatom, pihentetjük, összegyúrom, vöröshagyma, gazdagítani, kizsírozott, felvágottal, bazsalikom, anyagokat, kelesztem, tejföllel, kinyújtom, tejföllel, megszórni, megsütött, majoranna, Langalló, Beteszem, megkenem, cukorral, rászórom, élesztőt, liszt, élesztő, evőkanál olaj, tojás sárgája, tejföl, nagy vöröshagyma, főtt császárszalonna,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|