Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kész piskótalapból egy 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval 16 kis korongot kiszúrok.
A krémhez a Ramát először magában, majd a porcukorral habosra keverem. Az áttört gesztenyemasszát apránként beledolgozom. Ezt a krémet csillagcsöves habzsákba töltöm, és a piskótakorongokra kis halmokat nyomok belőle.
Az epret megmosom, majd félbe vagy negyedekbe vágva a krém tetejére ültetem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyorsan elkészíthető isteni desszert.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.02.01 15:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kész piskótalapból, porcukorral habosra, áttört gesztenyemasszát, krémet csillagcsöves, epret megmosom, krém tetejére, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, piskótalapból, csillagcsöves, elkészíthető, beledolgozom, porcukorral, negyedekbe, gesztenyés, habzsákba, apránként, elősütött, korongot, átmérőjű, porcukor, halmokat, kiszúrok, megmosom, margarin, tetejére, desszert, habosra, keverem, Gyorsan, falatok, először, elősütött sima piskóta, porcukor, gesztenyemassza, Rama margarin, szem eper,
|
|
|
|
|