Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket kis kockákra a hagymákat finomra aprítjuk. A forró olajban a zöldségeket a vöröshagymával pár percig dinszteljük,beletesszük a fokhagymát és megfuttatjuk.Pirospaprikáv al meghintjük és felengedjük kb 1,2 liter vízzel. Amikor forr,hozzáadjuk a gombát,fűszerezzük és lassú forralással tovább főzzük.
Elkeverjük a lisztet a tejföllel,kevés forró levessel,beleöntjük a levesbe és együtt lassan főzzük tovább
A galuskatésztához a tojást,a vajat a liszttel összekeverjük és a forró levesbe mártott kiskanállal kis galuskákat szaggatunk a levesbe,majd meghintjük petrezselyemmel,együtt rövid ideig forraljuk és rövid pihentetés után,forrón tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.12 13:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymákat finomra, forró olajban, liszttel összekeverjük, forró levesbe, zöldpetrezselyem, galuskatésztához, petrezselyemmel, Pirospaprikával, vöröshagymával, Vargányaleves, vajgaluskához, összekeverjük, vajgaluskával, vargányagomba, megfuttatjuk, pirospaprika, fűszerezzük, forralással, beletesszük, dinszteljük, zöldségeket, zöldségeket, felengedjük, kiskanállal, vöröshagyma, Elkeverjük, fokhagymát, meghintjük, hozzáadjuk, feketebors, szeletelt vargányagomba, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, olaj, kakukkfű, őrölt feketebors, pirospaprika, tejföl, liszt, zöldpetrezselyem, vajgaluskához, vaj, liszt amennyit felvesz,
|
|
|
|
|